gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Oude Pekela?

Heeft u een auto te koop met schade of gebreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We richten ons namelijk op de inkoop van schade- en sloopauto’s, waaronder in Oude Pekela. U kunt een goed marktconform bod ontvangen en uw auto kan gratis worden opgehaald. Neem gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld via het handige onderstaande formulier.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

  Vlotte inkoop van sloopauto’s in Oude Pekela

  Niet alleen sloopauto, maar ook auto’s met schade of gebreken kopen we in. Dus heeft u een goedkope auto te koop en wilt u weinig werk hebben van de verkoop? Neem dan gerust even contact met ons op. We bieden namelijk goede marktconforme prijzen en kunnen uw auto gratis ophalen. Daarnaast kunnen we de auto voor u vrijwaren bij de RDW. Zo heeft u weinig werk van de verkoop.

  Doordat we wekelijks in de buurt van Oude Pekela komen, kan uw auto vlot opgehaald worden. Daarbij hoeft u niet perse zelf aanwezig te zijn. Wanneer u de auto niet op slot doet, kan de chauffeur de auto zelf op de vrachtwagen krijgen. Maar uiteraard kan het ook handig zijn wanneer u wel aanwezig bent bij het ophaalmoment. De chauffeur belt op de afgesproken dag, een half uur voor zijn aankomst. Zo weet u extra precies wanneer de auto wordt opgehaald bij u uit Oude Pekela.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Kopen jullie alle schade-auto’s in?

  De auto’s die we inkopen worden gebruikt voor twee afdelingen; de metaalrecycling en de onderdelenverkoop. De auto’s met de betere kwaliteit worden gebruikt voor de demontage van nog goede auto-onderdelen. Auto’s van mindere kwaliteit, bijvoorbeeld met schade, worden gebruikt voor metaalrecycling. Voorheen ook wel bekend als de autosloop. Doordat we ons bezig houden met deze beide afdelingen, kopen we zowel goede als beschadigde auto’s in. Echter richten we ons wel op auto’s met lagere prijzen.

  Zelfs auto’s met waterschade en brandschade kunnen interessant zijn. Ook auto’s zonder APK of met lekke banden kopen we in. Neem dus gerust even contact met ons op. Of kijk voor extra informatie op de algemene pagina over sloopauto inkoop.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Autodemontage op “groene” wijze

  Onze branche staat meestal niet echt bekend als milieubewust en duurzaam. Maar gelukkig zijn er ook uitzonderingen. En daar is Autodemontage Klaas Boer tegenwoordig één van. We proberen namelijk steeds meer om onze invloed op het milieu te denken. Bijvoorbeeld op het gebied van energieverbruik en eventuele lekkage van schadelijke stoffen in de natuur. Ook wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van gerecyclede verpakkingsmaterialen bij het verzenden van de gebruikte auto-onderdelen.

  Om het energieverbruik te laten dalen is er geïnvesteerd in diverse zonnepanelen. Hierdoor kunnen we een aanzienlijk gedeelte van onze energiebehoefte zelf opwekken. Zeker doordat we het energieverbruik hebben kunnen laten dalen door het gebruik van led-verlichting.

  Uitstoot van schadelijke stoffen hebben we kunnen verminderen door geen aardgas meer te gebruiken voor onze verwarmingsinstallatie. In de toekomst is de aanschaf van elektrische heftrucks een volgende stap.
  Dankzij dergelijke verbeteringen proberen we een milieubewust bedrijf te worden waar klanten met een gerust hart hun sloopauto aan kunnen verkopen.

  Dus heeft u een schade-auto te koop? Bijvoorbeeld in Oude Pekela? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade-auto

  Dankzij de huidige ijzerprijzen kunnen we minimaal 200,- euro bieden per complete sloopauto. Kleine onderdelen mogen gerust missen maar verder dient de auto wel grotendeels compleet te zijn. Wanneer waardevolle onderdelen missen zoals de katalysator of velgen, kunnen we u niet meer het minimale bedrag bieden.
  Lichte schade of kapotte onderdelen hebben meestal geen invloed op de prijs. En ook het ontbreken van een geldige APK-keuring is geen probleem.

  200,- Euro is het minimale bod maar dit kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld bij auto’s met een vrij recent bouwjaar en bij auto’s met een hoog gewicht. Dus heeft u een goedkope auto te koop in Oude Pekela? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.