gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Roden?

Heeft u een auto met gebreken of schade te koop in Roden? Dan kan onze inkoopservice interessant voor u zijn. We kopen namelijk al ruim 40 jaar schade- en sloopauto’s, onder andere in Roden. We kunnen u een marktconforme prijs bieden en de auto zou gratis uit Roden opgehaald kunnen worden. Neem gerust even contact op voor meer informatie.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Hoe kan ik mijn schade-auto verkopen in Roden?

  Ons bedrijf staat niet in Roden maar in het noordelijk gelegen Uithuizen. Maar omdat we bijna wekelijks in Roden komen, kan uw auto toch vlot opgehaald worden wanneer we het hebben gekocht. Telefonisch, per E-mail of via het bovenstaande formulier kunt u een geheel vrijblijvend bod ontvangen. Gaat u akkoord? Dan zullen uw gegevens genoteerd worden. Ook zal een afspraak gemaakt worden over het dagdeel waarop de auto bij u uit Roden kan worden opgehaald. Deze ophaalservice worden geen kosten voor berekend.

  Als de auto door onze chauffeur bij het bedrijf is gebracht, kan een inkoopmedewerker uw auto gaan vrijwaren. Ook hier worden geen kosten voor berekend. U ontvangt vervolgens nog dezelfde dag het vrijwaringsbewijs. Dit is een officieel document van de RDW en wordt per E-mail verzonden. Ten slotte wordt ook het aankoopbedrag nog op de dag van ophalen, naar u overgemaakt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage met oog voor het milieu

  De verkoop van gebruikte auto-onderdelen draagt uiteraard bij aan extra behoud van het milieu. Er zullen namelijk minder nieuwe onderdelen hoeven te worden geproduceerd. En ook het goed recyclen van de sloopauto’s draagt bij aan een circulaire wereld. Maar ook tijdens onze werkzaamheden proberen we oog te hebben voor het milieu.

  Zo wordt er bijvoorbeeld energie bespaard doordat onze halogeenverlichting is vervangen door led-verlichting. Daarnaast proberen we onnodige verlichting zoveel mogelijk uit te laten. Maar ook de uitstoot van schadelijke stoffen proberen we te verminderen. Bijvoorbeeld door geen aardgas meer te gebruiken voor de verwarming van ons bedrijfspand.

  Het milieubeleid van Autodemontage Klaas Boer is onder andere zichtbaar aan de KZD 3-sterren certificering die we hebben ontvangen. Een onafhankelijke certificerende instantie heeft ons beoordeeld op zaken als milieu, Arbo en materiaalrecycling. Uiteindelijke zijn we beoordeeld met de hoogste certificering. Desondanks blijven we zoeken naar verdere (milieu)verbeteringen.

  U kunt dus met een gerust hart een schade- of sloopauto aan ons verkopen. Bijvoorbeeld vanuit het Drentse Roden. U ontvangt een goed bod en de auto kan gratis bij u worden opgehaald.

   

  Is uw schade-auto goed bereikbaar?

  Bepaalde parkeerplekken zijn wat lastig te bereiken met onze oprijwagens. Daarbij kunt u denken aan smalle straten, hofjes en opritten. Is dit bij uw schade-auto in Roden ook het geval? Dan horen we dit graag voor de dag dat we uw auto komen ophalen. Zo kunnen we namelijk samen met u alvast naar een oplossing zoeken.

  Ook wanneer uw auto in een tuin staat, horen we het graag van te voren. Daarnaast is het fijn als de route vanuit de tuin naar de weg, alvast van te voren wordt vrij gemaakt.

  Omdat onze oprijwagens geen kranen hebben, dienen de auto’s nog wel te kunnen rollen. Echter is schade zoals een kapotte motor of lekke banden geen probleem. In dat geval kunnen we namelijk een lier gebruiken.

  Dus heeft u een sloopauto te koop? Bijvoorbeeld vanuit Roden. Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod en extra informatie.