gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Scheemda?

Bent u woonachtig in Scheemda en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neem dan gerust contact op met onze inkopers. U kunt namelijk een goede marktconforme vergoeding ontvangen en we kunnen uw auto gratis ophalen uit Scheemda.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend een offerte uit op uw schade of -sloopauto- bij u thuis uit Scheemda op te halen.
Uw schade- of sloopauto kunt u zowel vanuit Scheemda naar Uithuizen brengen als door ons in Scheemda op te laten halen. Wij zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst van wegverkeer) we kunnen de auto hierdoor zelf voor u overschrijven, waarna u van ons geheel digitaal de vrijwaring zal ontvangen. Liever de vrijwaring ter plaatse? Meld dit gerust bij onze inkoopafdeling.

Gegarandeerd een hoge vergoeding en snelle service in Scheemda.

Nadat u uw schade of -sloopauto- aangeboden heeft reageren wij zo snel mogelijk met een aanbieding. Het is echter wel van belang dat de auto voor transport rolbaar is.

Zodra uw schade- of sloopauto door ons is overgeschreven krijgt de Belastingdienst automatisch bericht en kunt u met de vrijwaring uw verzekering stopzetten. In het geval u een kenteken deel mist meld u dit dan in het formulier, onze inkoopmedewerker zal u vervolgens verder adviseren. Vaak is het niet nodig een vervangend kentekendeel aan te vragen.

Onze garanties als u uw schade- of sloopauto aan Autodemontage Klaas Boer verkoopt.

– 24/7 uw auto aanbieden via ons aanmeldformulier
– Snelle haalservice van uw schade of sloopauto uit Scheemda
– Betaling contant of via een bankbetaling
– Ontvang uw vrijwaring/overschrijving direct per mail

 

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    gebruikte-auto-onderdelen-kopen