gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Scheemda?

Bent u woonachtig in Scheemda en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neem dan gerust contact op met onze inkopers. U kunt namelijk een goede marktconforme vergoeding ontvangen en we kunnen uw schade-auto gratis ophalen uit Scheemda.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Hoe werkt het verkopen van een sloopauto?

  We richten ons op de inkoop van schade- en sloopauto’s. Daarbij gaat het dus niet alleen om sloopauto’s voor de metaalrecycling maar ook om goedkope auto’s die nog geschikt zijn voor de verkoop van goede auto-onderdelen.

  Wilt u graag een geheel vrijblijvend bod ontvangen? Neem dan even contact met ons op via het bovenstaande formulier, telefonisch (0595 43 33 30) of per E-mail (logistiek@klaasboer.nl). We kunnen een bod uitbrengen aan de hand van informatie zoals het kenteken, bouwjaar, model, merk en de hoeveelheid schade / gebreken.

  Na het overeenkomen van de prijs, kunnen we met u een moment van ophalen afspreken. Daarbij wordt een bepaalde ochtend of middag afgesproken. Op de betreffende dag zal de chauffeur een half uur voor aankomst in Scheemda, zijn komst aan u doorgeven.

  Wanneer uw auto bij ons bedrijf aankomt, kan het vervolgens worden gevrijwaard via het online systeem van de RDW. Het vrijwaringsbewijs wordt vervolgens nog dezelfde dag per E-mail naar u verzonden. Het aankoopbedrag wordt ook dezelfde dag naar u overgemaakt.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage met oog voor het milieu

  Uiteraard draagt onze verkoop van gebruikte auto-onderdelen bij aan een lagere milieubelasting. Er zullen hierdoor namelijk minder nieuwe auto-onderdelen nodig zijn. Maar ook het recyclen van de sloopauto’s draagt bij aan een circulaire wereld. Maar ook tijdens onze werkzaamheden proberen het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

  Zo wordt er bijvoorbeeld energie bespaard door het gebruik van led-verlichting. Daarnaast proberen we onnodige verlichting zoveel mogelijk uit te laten. Ook de uitstoot van schadelijke stoffen proberen we te verminderen. Onder andere door geen aardgas meer te gebruiken voor de verwarming van ons bedrijfspand.

  Het milieubeleid van Autodemontage Klaas Boer is ook zichtbaar aan de KZD 3-sterren certificering die we hebben ontvangen. Een onafhankelijke certificerende instantie heeft ons beoordeeld op zaken als milieu, Arbo en materiaalrecycling. Uiteindelijke hebben we de hoogste certificering mogen ontvangen. Desondanks blijven we zoeken naar verdere (milieu)verbeteringen.

  U kunt dus met een gerust hart een schade- of sloopauto aan ons verkopen. Bijvoorbeeld vanuit het Groningse Scheemda. U ontvangt een goed marktconform bod en de auto kan gratis bij u opgehaald worden.

   

  Uw sloopauto goed bereikbaar?

  Soms blijkt tijdens het ophalen van een schade-auto, dat de parkeerplek lastig te bereiken is met onze oprijwagen. Bijvoorbeeld door een smalle straat, oprit of een krap hofje. Ook sloopauto’s die in een tuin staan, kunnen voor problemen zorgen bij het ophalen. Daarom willen we u vragen om voor het ophaalmoment vanuit Scheemda, aan ons door te geven of de auto goed bereikbaar is. Zo niet, dan kunnen we gezamenlijk een oplossing bedenken.

  Heeft de auto een lekke band? Dat hoeft geen probleem te zijn. Dankzij de lieren op onze oprijwagens kunnen we de auto alsnog op de wagen trekken. Daarbij is het wel van belang dat de banden nog kunnen rollen. Velgen zonder banden kunnen we zodoende niet ophalen.

  Wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact op. En wie weet, kunnen we ook uw schade-auto uit Oosterwolde komen ophalen. Uiteraard voor een goede vergoeding.

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade-auto

  Dankzij de actuele ijzerprijzen kunnen we minimaal 200,- euro bieden per complete sloopauto. Het ontbreken van kleine onderdelen heeft meestal geen invloed op het bod maar verder dient de auto wel grotendeels compleet te zijn. Wanneer waardevolle onderdelen missen zoals de katalysator of velgen, kunnen we u niet meer het minimale bedrag bieden.
  Lichte schade of kapotte onderdelen hebben meestal geen invloed op de prijs. En ook het ontbreken van een geldige APK-keuring is geen probleem.

  200,- Euro is het minimale bod maar dit kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld bij auto’s van een vrij recent bouwjaar en bij auto’s met een hoog gewicht. Dus heeft u een goedkope auto te koop in Scheemda? Neem dan gerust even contact met ons op.