gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Smilde?

Wilt u een sloopauto of een auto met schade of gebreken verkopen in Smilde? Dan kunnen we u vast verder helpen. U kunt bij ons namelijk een marktconform bod krijgen voor uw auto en het kan gratis bij u in Smilde worden opgehaald. Telefonisch of via het onderstaande formulier kunt u een bod en meer informatie krijgen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Het opkopen van sloopauto’s in Smilde

  Ondanks dat ons bedrijf niet in Smilde staat, kunnen we toch een geschikt adres zijn voor de verkoop van uw schade- of sloopauto. Het kan namelijk vaak al binnen enkele werkdagen bij u uit Smilde worden opgehaald. Voor deze ophaalservice worden geen kosten naar de klant doorberekend.

  Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvend bod. Om een bod te kunnen doen vragen we om informatie zoals een kenteken, eventuele missende onderdelen en de kilometerstand. U kunt ons bellen of een bod aanvragen via het bovenstaande formulier. Daar kunt u ook foto’s aan toevoegen.

  We nemen telefonisch contact met u over om ons bod aan u door te geven. Indien u akkoord gaat, zullen we uw contactgegevens noteren en een afspraak maken over het ophalen van uw auto.

  Samengevat:

  • Goede marktconforme prijs voor uw schade-auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Naast sloopauto inkoop ook auto-onderdelen verkoop

  Naast het inkopen van goedkopere auto’s, onder andere uit Smilde, richten we ons ook op de verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Deze worden gedemonteerd van de auto’s met een hogere kwaliteit. Dergelijke auto-onderdelen zijn vaak nog geschikt voor vele veilige kilometers. Maar dan voor een extra voordelige prijs.

  Benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op onze webshop met gebruikte auto-onderdelen. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust nog even contact op. We hebben namelijk nog veel geschikte onderdelen in de demontage-auto’s beschikbaar.

   

  Milieuvriendelijke werkmethoden

  Tegenwoordig richten we ons binnen Autodemontage Klaas Boer steeds meer op milieuvriendelijke werkmethoden. Zo wordt bijvoorbeeld steeds meer energie bespaard dankzij investeringen in led-verlichting en een aardgas-vrije verwarmingsinstallatie. Ook zijn er diverse zonnepanelen aangeschaft om zo schonere energie te gaan gebruiken.

  Ook binnen de autodemontage-afdeling is aandacht voor milieu, Arbo en veiligheid. Onze inspanningen zijn beoordeeld met de hoogste certificering binnen de autodemontagebranche. We hebben namelijk de 3-sterren waardering ontvangen van de onafhankelijke branchestichting KwaliteitsZorg Demontage (KZD).

  U kunt dus met een gerust hart uw sloopauto vanuit Smilde aan ons verkopen. Neem voor een vrijblijvend bod gerust even contact met ons op.