gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Sneek?

U heeft een auto met schade of gebreken te koop staan? Dan zouden wij een geschikte koper voor u kunnen zijn. We bieden namelijk goede marktconforme prijzen voor schade- en sloopauto’s. Ook komen de auto gratis bij u uit Sneek ophalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Welke soorten auto’s kopen jullie in Sneek?

  We zijn ge├»nteresseerd in sloopauto’s voor onze afdeling metaalrecycling. Daarnaast kopen we ook auto’s met een betere kwaliteit. Bijvoorbeeld auto’s met wat schade of gebreken. Deze auto’s worden gebruikt voor de autodemontage-afdeling. De goede onderdelen worden van de auto afgehaald en aangeboden in onze webwinkel. Vaak kunnen dergelijke onderdelen nog vele veilige kilometers mee. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de webwinkel met gebruikte auto-onderdelen.

  Dus heeft u een wat goedkopere auto te koop? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch, per E-mail of via het bovenstaande formulier.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn sloopauto in Sneek?

  U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en voor een geheel vrijblijvend bod op uw auto. Wanneer u akkoord gaat, zullen we uw contactgegevens noteren in ons systeem. Ook zal samen met u worden gekeken, wanneer de auto uit Sneek kan worden opgehaald. Uiteraard zijn andere plaatsen in noord Nederland ook mogelijk. Vaak is het ophalen al binnen een week mogelijk.

  Er zal een ochtend of middag worden besproken. Op deze dag zal de chauffeur 30 minuten voor aankomst, telefonisch contact met u opnemen. Zo weet u extra precies wanneer de auto wordt opgehaald.

  Is de auto bij ons bedrijf aangekomen, dan kunnen we de auto gaan vrijwaren bij de RDW. Ook kan dezelfde dag het aankoopbedrag naar u worden overgeboekt.

   

  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend bod of meer informatie.