autosloperij-sloopauto-groningen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Stadskanaal

Heeft u een auto met schade of gebreken te koop in Stadskanaal? Dan kunnen wij u vast helpen. We richten ons namelijk op de inkoop van schade- en sloopauto’s. Daarbij bieden we goede marktconforme prijzen en gratis ophaalservice. Ook bij u in Stadskanaal. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op. Of vul het onderstaande formulier in.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe kan ik mijn auto verkopen in Stadskanaal?

  U kunt uw auto aan ons aanbieden door ons even te bellen, te E-mailen of het bovenstaande formulier in te vinden. Op deze manieren kunt u informatie over uw auto geven. Vervolgens kunnen wij u een marktconform bod doen. Dat zal vaak telefonisch gebeuren. Tenzij we u niet kunnen bereiken, dan zal het bod per E-mail worden gedaan.

  Wanneer u akkoord gaat met het geboden bedrag, zal in overleg een ophaalmoment worden afgesproken. Het gaat daarbij om een ochtend of een middag. De chauffeur zal op de geplande dag, een half uur voor zijn aankomst telefonisch aan u doorgeven wanneer hij de auto bij u in Stadskanaal komt ophalen.

  Als de auto bij ons bedrijf aankomt, kan de vrijwaring via het online systeem van de RDW worden geregeld. U ontvangt vervolgens per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook wordt dezelfde dag het aankoopbedrag naar u overgeboekt.

   

  sloopauto-inkopen-groningen

   

   

  Zijn jullie een autosloperij?

  Wij zijn een autodemontagebedrijf dat bestaat uit een afdeling metaalrecycling en een afdeling autodemontage. Bij de metaalrecycling richten we ons op het scheiden van de materialen zodat deze elders gerecycled kunnen worden. Deze afdeling staat ook wel bekend als de vroegere “autosloop”.
  De afdeling autodemontage richt zich op de verkoop goede maar gebruikte auto-onderdelen. Deze worden gedemonteerd van de auto’s en vervolgens te koop aangeboden in de webshop met gebruikte auto-onderdelen.

  De betere auto’s gebruiken we dus voor de autodemontage en de oudere auto’s en de auto’s met veel schade, worden gebruikt voor de autosloperij.

  Dus heeft u een auto te koop in Stadskanaal of elders in noord Nederland? Neem gerust even contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

   

  Staat jullie autodemontagebedrijf in Stadskanaal?

  Ons bedrijf staat in Uithuizen, gelegen in het noorden van de provincie. Maar onze vrachtwagens rijden wekelijks door Stadskanaal. Daardoor kunnen we uw auto vlot ophalen wanneer we het hebben verkocht. Zodoende hoeft de afstand geen probleem te zijn. Het ophalen van de auto bieden we als gratis service.

  En ook het vinden van goede gebruikte auto-onderdelen zou bij ons kunnen, ondanks de afstand. We kunnen het onderdeel dat u zoekt, namelijk gerust naar u verzenden.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage met oog voor het milieu

  Zoekt u een autodemontagebedrijf dat milieubewust uw auto zal verwerken? Dan heeft u in ons een geschikte partij gevonden. We richten ons namelijk steeds meer op een duurzame manier van werken. Zo wordt er geen aardgas meer gebruikt. Ook wordt er veel minder energie gebruikt dankzij onder andere het gebruik van ledverlichting. Verschillende zonnepanelen zorgen voor opwekking van de overgebleven stroombehoefte.

  Naast dergelijke energiemaatregelen, proberen ook andere belasting op het milieu te voorkomen. Bijvoorbeeld door lekkage in de bodem te voorkomen met een vloeistofdichte vloer met een ingebouwd filtersysteem. Ook gebruiken we zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen voor de verzending van de gebruikte auto-onderdelen.

  Niet alleen het milieu, ook de gezondheid en het werkplezier van de medewerkers heeft prioriteit. Bijvoorbeeld op het gebied van licht, klimaat, werkhouding en veiligheid.

  De belangrijkste milieutechnische verbeteringen van onze autosloperij:

  • eigen energieopwekking dankzij 100 zonnepanelen

  • energiebesparing dankzij ledverlichting

  • verlaging van schadelijke stoffen dankzij een elektrische heftruck

  • aardgasvrije verwarmingsinstallatie

  Dus wanneer u vanuit Stadskanaal een sloopauto of schade-auto aan ons verkoopt, zal het vervolgens op een duurzame wijze worden verwerkt.

   

  Kopen jullie ook schade-auto’s met veel schade?

  We hebben interesse in vrijwel alle goedkopere auto’s. Dus ook wanneer uw auto gebreken heeft zoals een kapotte motor, lekke banden of elektrische storingen. En zelfs auto’s met veel schade kunnen interessant zijn voor ons. Deze kunnen we namelijk gebruiken voor metaalrecycling op onze autosloperij afdeling. Dus ook wanneer uw auto grote schade heeft door bijvoorbeeld brand, een ongeval of vocht, kunt u gerust even contact met ons opnemen.

  Ook een auto met lekke banden kunnen we ophalen. Is er een velg waar geen band meer omheen zit? Dan kunnen we de auto helaas niet ophalen. Hierdoor kan de auto namelijk niet met de lier op de oprijwagen worden gerold.
  Verder is het fijn dat de auto goed bereikbaar is op het afgesproken moment. Bijvoorbeeld wanneer het in een tuin, op een oprit of in een smal straatje staat. Mocht de auto bij u in Stadskanaal lastig te bereiken zijn, dan horen we dit graag van te voren.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto

   

  Minimaal 200,- euro per complete sloopauto

  Dankzij de actuele ijzerprijzen kunnen we in ieder geval 200,- euro voor uw auto bieden. Zelfs voor complete auto’s met (lichte) schade of gebreken. En voor auto’s die niet voldoen aan de eisen van de APK keuring, kan dit minimale bedrag worden geboden.
  Auto’s waarbij bepaalde waardevolle onderdelen ontbreken zijn echter een uitzondering. Deze zijn voor ons minder waard waardoor we niet altijd 200,- euro kunnen bieden. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het ontbreken van de velgen, accu of katalysator.

  Maar het geboden bedrag kan ook een stuk hoger uitvallen. Bijvoorbeeld bij een auto met een hoog gewicht of een vrij jonge leeftijd. Dus wilt u een goedkope auto verkopen vanuit Stadskanaal? Vraag dan gerust even een vrijblijvend bod bij ons op.