gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Surhuisterveen?

Wilt u graag een auto verkopen met schade of gebreken? Dan kunnen wij vast iets voor u betekenen. We richten ons namelijk op de inkoop van schade- en sloopauto’s, waaronder in Surhuisterveen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of een goed marktconform bod. Het ophalen van de auto uit Surhuisterveen worden geen kosten voor berekend. Ook de RDW vrijwaring is een gratis service.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen?

  Graag ontvangen we meer informatie over uw auto. Zo kunnen we bepalen wat de auto voor ons waard is en vervolgens een goed marktconform bod doen. Gaat u akkoord met het bod? Dan zullen we uw gegevens noteren en een afspraak maken over het ophalen van de auto. We kunnen uw auto gratis ophalen. Er wordt een bepaalde ochtend of middag afgesproken. Op deze dag zal de chauffeur u een half uur voor zijn aankomst even bellen. Zo weet u extra precies wanneer de auto bij u uit Surhuisterveen wordt opgehaald.

  Het aankoopbedrag wordt nog op de dag van ophalen naar u overgeboekt. Ook de RDW vrijwaring ontvangt u deze dag per E-mail.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Staat jullie autodemontagebedrijf bij Surhuisterveen?

  Onze autosloperij staat niet in de buurt van Surhuisterveen. We zijn namelijk al ruim 40 jaar gevestigd in Uithuizen. Gelegen in het uiterste noorden bij de Waddenzee. Maar deze afstand hoeft geen probleem te zijn. We kunnen uw auto namelijk gratis komen ophalen. Hierdoor heeft u zo min mogelijk werk van de verkoop van uw schade- of sloopauto.

  En ook het kopen van goede gebruikte auto-onderdelen zou bij ons kunnen ondanks de afstand. We kunnen namelijk vrijwel alle onderdelen naar u verzenden. Het actuele aanbod is te vinden in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

   

  Autodemontage op “groene” wijze

  Tijdens onze werkzaamheden proberen we steeds meer rekening te houden met het milieu. Zo wordt er energie bespaard doordat we grotendeels zijn overgestapt op Led-verlichting. Ook is er geïnvesteerd in zonnepanelen zodat we gedeeltelijk onze eigen energie kunnen opwekken. Verder proberen we een lagere uitstoot te creëren door geen aardgas meer te gebruiken voor de verwarming van ons pand.

  Verder voldoen we uiteraard aan de milieuwetgeving. Wat mede zichtbaar is aan de KZD 3-sterren certificering die we hebben ontvangen. Dit is de hoogste waardering van KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Een keurmerk gericht op Arbowetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit.

  U zou dus met een gerust hart een schade-auto vanuit Surhuisterveen aan ons kunnen verkopen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.