gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Ten Boer?

Wilt u een oude auto of een auto met schade verkopen vanuit Ten Boer? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kopen namelijk al tientallen jaren schade- en sloopauto’s op in de drie noordelijke provincies. En ook Ten Boer wordt wekelijks door onze chauffeurs bezocht.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Staat jullie Autodemontagebedrijf in Ten Boer?

  Ons autobedrijf staat niet in Ten Boer maar in het nabij gelegen Uithuizen. Daardoor kan een auto al binnen enkele dagen worden opgehaald bij u uit Ten Boer. Het ophaalmoment wordt in overleg met u bepaald. Voor het ophalen van uw auto worden geen kosten berekend.

  Dus wilt u een auto verkopen voor een marktconforme prijs met een gratis ophaalservice? Neem dan even contact met ons op. Dat kan telefonisch, per E-mail of via het bovenstaande formulier. Hier kunt u contactgegevens en informatie over de auto invullen.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Hoe kan ik mijn auto bij jullie te koop aanbieden?

  Aan de hand van informatie zoals het kenteken, de kilometerstand, het bouwjaar, schades, ontbrekende onderdelen en de huidige ijzerprijs, kunnen we een marktconform bod bepalen voor uw schade- of sloopauto. Deze informatie kunt u telefonisch, per E-mail of via het bovenstaande formulier doorgeven. Eén van onze medewerkers zal vervolgens telefonisch een bod doen. Indien u akkoord gaat, zullen uw gegevens worden genoteerd. Ook zal met u een afspraak worden gemaakt over het moment waarop de auto uit Ten Boer kan worden opgehaald.

  Meer informatie vindt u op de pagina over: sloopauto inkoop.

   

  Naast sloopauto inkoop ook onderdelen verkoop

  We kopen niet alleen goedkopere auto’s met schade en gebreken maar verkopen ook goede maar gebruikte auto-onderdelen. Deze worden gedemonteerd van ingekochte auto’s. Vervolgens worden ze getest en te koop aangeboden. Hierdoor kunt u extra voordelig een goedwerkend onderdeel verkrijgen. Vaak zijn de auto-onderdelen nog geschikt voor vele veilige kilometers.

  Benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op de pagina met tweedehands auto-onderdelen.