gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Uithuizen

Heeft u een auto met schade of gebreken te koop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We richten ons namelijk op de inkoop van goedkope auto’s, zoals schade- en sloopauto’s. We bieden een goede marktconforme prijs en gratis ophaalservice. Kom langs, bel, mail of vul het formulier in voor meer informatie zoals een vrijblijvend bod.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn sloopauto?

  Aan de hand van informatie over uw auto, kunnen we een bod bepalen. Gaat u akkoord, dan kunnen we het moment van ophalen met u afspreken. Ook kunt u de auto bij ons in Uithuizen komen brengen.
  Wanneer de auto bij ons bedrijf aankomt, zal het aankoopbedrag naar u worden overgemaakt. Ook de RDW vrijwaring zult u dezelfde dag per E-mail ontvangen. Met de vrijwaring heeft u bewijs dat de auto niet meer op uw naam staat. Ook kunt u met dit document de autoverzekering stopzetten.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Kan ik alleen sloopauto’s aan jullie verkopen?

  We richten ons op de inkoop van goedkopere auto’s. Waaronder sloopauto’s die worden gebruikt voor de afdeling metaalrecycling. Maar ook auto’s van een betere kwaliteit, bijvoorbeeld met wat schade of gebreken. Deze auto’s gebruiken voor het hergebruik van de nog goede onderdelen. Deze worden gedemonteerd en vervolgens te koop aangeboden in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

  Ook kopen we af en toe goedkopere auto’s met vrijwel geen schade of gebreken. Deze worden gebruikt als occasion. Dus heeft u een auto te koop? Neem dan gerust even geheel vrijblijvend contact met ons op. Of kom even langs bij ons bedrijf in Uithuizen.