autosloperij-sloopauto-groningen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Wagenborgen?

Heeft u in Wagenborgen een auto te koop met schade of gebreken? Neem dan gerust even contact met ons op voor een goed marktconform bod. Als extra service kunnen we uw auto gratis ophalen en vrijwaren bij de RDW. Zo heeft u zo min mogelijk werk van de verkoop van uw auto. Telefonisch, per E-mail of via het onderstaande formulier kunt eenvoudig meer informatie of een vrijblijvend bod ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

   

  Kan ik alleen sloopauto’s verkopen?

  Nee, niet alleen auto’s die bestemd zijn voor autosloop kopen we in. Ook auto’s met alleen schade en gebreken kopen we dagelijks. Deze worden gebruikt voor het demonteren van de nog goede onderdelen. Deze worden vervolgens te koop aangeboden. Dergelijke onderdelen zijn te koop tegen voordelige prijzen en kunnen vaak nog jaren mee. Het aanbod kan je vinden in de webshop met tweedehands auto-onderdelen.

  Ook kopen we af en toe handelsauto’s. Daarbij richten we ons op het goedkopere segment. Deze auto’s verkopen we vervolgens als occasion.

  Dus heeft u een auto te koop, bijvoorbeeld in Winschoten? Neem dan gerust even contact met ons op.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Kan de auto worden opgehaald uit Wagenborgen?

  Om te zorgen dat u zo min mogelijk werk heeft van de verkoop, kunnen we de auto bij u ophalen. Voor deze service worden geen kosten berekend. Dus ondanks dat we niet gevestigd zijn in Wagenborgen, kan uw auto toch vaak al binnen een week worden opgehaald. Uiteraard op een moment dat voor u geschikt is.
  Er wordt een ochtend of middag met u afgesproken. Op deze dag zal een medewerker u bellen wanneer de chauffeur op 30 minuten afstand is. Zo weet u extra precies wanneer de schade- of sloopauto uit Wagenborgen wordt opgehaald.

  De auto hoeft niet perse zelf nog te kunnen rijden. Dus ook auto’s met bijvoorbeeld een kapotte motor of accu, kunnen we ophalen. En zelfs lekke banden zijn geen probleem. Dankzij een lier kan de auto namelijk toch op de vrachtwagen worden getrokken.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto