gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Winschoten?

Heeft u een auto met schade of gebreken te koop in Winschoten? Dan bent u hier aan het juiste adres. We kunnen u namelijk een goed marktconform bod bieden en een gratis ophaalservice. Vraag ons gerust om meer informatie of een geheel vrijblijvend bod. Bijvoorbeeld telefonisch (0595 43 33 30), per E-mail (logistiek@klaasboer.nl) of via het onderstaande formulier.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

   

  Hoe werkt het verkopen van een auto aan jullie?

  Wanneer u een geheel vrijblijvend bod op uw schade- of sloopauto wilt ontvangen, ontvangen we graag wat informatie. Zoals het kenteken, het bouwjaar, schade en/of gebreken en eventueel foto’s. Aan de hand van de informatie kunnen we u een goed marktconform bod doen. Vindt u het geboden bedrag voldoende? Dan kunnen we samen het ophaalmoment inplannen. De auto kan namelijk gratis bij u uit Winschoten worden opgehaald. Er zal een ochtend of een middag worden afgesproken. Op het bewuste dagdeel zal de chauffeur 30 minuten voor aankomst zijn komst aankondigen. Zo heeft u extra duidelijkheid over het exacte ophaalmoment.

  Wanneer uw auto bij ons bedrijf aankomt, kan een inkoopmedewerker de auto gaan vrijwaren. Dit gebeurd aan de hand van het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode. Het vrijwaringsbewijs zult u vervolgens dezelfde dag per E-mail ontvangen. Ook het geboden bedrag zal dezelfde dag naar u worden overgeboekt.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Zijn jullie een autosloperij in Winschoten?

  Voorheen waren we voornamelijk een autosloperij. Tegenwoordig zijn we een autodemontagebedrijf. We richten ons namelijk niet op autosloop voor metaalrecycling, maar ook op het demonteren van auto’s. Goede onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens te koop aangeboden. Vrijwel alle onderdelen kunnen ook verzonden worden. Het aanbod van vindt u in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen.

  Ons autodemontagebedrijf staat niet in Winschoten maar in het noordelijk gelegen Uithuizen. Ondanks de afstand kunnen we toch een geschikte partij zijn voor inwoners van de regio Winschoten. Onze chauffeurs komen namelijk elke week in de buurt van Winschoten. Daardoor kan uw auto vaak al binnen een week worden opgehaald. Voor deze ophaalservice worden geen kosten voor berekend. Het ophaalmoment wordt uiteraard in overleg met u gepland.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage met oog voor welzijn en milieu

  Wilt u vanuit Winschoten een schade- of sloopauto verkopen maar wel graag aan een duurzaam bedrijf? Dan kunt u in ons een geschikte partij hebben gevonden. Onze aandacht gaat namelijk steeds meer naar een milieuvriendelijke manier van werken. Zo is er geïnvesteerd in diverse zonnepanelen en gebruiken we geen aardgas meer. Daarnaast wordt energie bespaard doordat veel lampen zijn vervangen door ledverlichting.

  Ook proberen we lekkage van schadelijke stoffen in de bodem te voorkomen. Mede dankzij een goede vloeistofdichte vloer dat is voorzien van een filtersysteem. De vloer wordt jaarlijks gekeurd om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

  Ten slotte richten we ons ook op het welzijn van de medewerkers. Bijvoorbeeld in de vorm van werkbelasting, licht, geluid, veiligheid en klimaat.

  U kunt dus met een gerust hart even contact met ons opnemen over een eventuele verkoop van uw auto.

   

  Minimaal 200,- euro per complete schade-auto

  Dankzij de huidige ijzerprijzen kunnen we minimaal 200,- euro bieden per complete sloopauto. Kleine onderdelen mogen gerust missen maar verder dient de auto wel grotendeels compleet te zijn. Wanneer waardevolle onderdelen missen zoals bijvoorbeeld de katalysator of velgen, kunnen we u niet meer het minimale bedrag bieden.
  Lichte schade of kapotte onderdelen hebben meestal geen invloed op de prijs. En ook wanneer uw auto geen geldige APK-keuring meer heeft, zijn we geïnteresseerd in uw auto.

  200,- Euro is het minimale bod maar dit kan ook hoger uitvallen. Bijvoorbeeld bij auto’s met een vrij recent bouwjaar en bij auto’s met een hoog gewicht. Dus heeft u een goedkope auto te koop in Winschoten? Neem dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.