autosloperij-sloopauto-groningen

Uw sloopauto verkopen in Zoutkamp?

Woont u in de buurt van Zoutkamp en wilt u een schade- of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben Zoutkamp namelijk ook in ons werkgebied. Nadat we uw auto hebben gekocht, kan deze vlot bij u worden opgehaald. Onze chauffeurs komen namelijk wekelijks in de buurt van Zoutkamp. Het ophalen en het vrijwaren wordt aangeboden als gratis service.

 

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Is jullie autosloperij gevestigd in Zoutkamp?

  Ons autodemontagebedrijf staat in Uithuizen. Maar we hebben Zoutkamp wel binnen ons werkgebied. Autodemontage Klaas Boer richt zich op de inkoop van schade- en sloopauto’s in de drie noordelijke provincies. Zodoende komen we ook wekelijks in de buurt van Zoutkamp. Uw auto kan daardoor vlot worden opgehaald. Vaak al binnen een paar werkdagen. Dit ophaalmoment wordt in overleg met u ingepland.

  Naast de auto inkoop van schade- en sloopauto’s, verkopen we ook goede gebruikte auto-onderdelen. Deze kunnen worden opgehaald maar ook naar u worden verzonden.
  Auto’s zonder kwalitatieve onderdelen, worden gebruikt voor onze afdeling metaalrecycling. De sloopauto’s worden grotendeels gerecycled.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Autodemontage met oog voor milieu en welzijn

  Bij het verwerken van de schade- en sloopauto’s proberen we te werken met oog voor het milieu. Bijvoorbeeld door de opwekking van elektriciteit dankzij diverse zonnepanelen. Maar er wordt ook energie bespaard dankzij de toepassing van ledverlichting. Verder wordt er geen aardgas meer gebruikt voor de verwarming van het bedrijfspand.

  Uiteraard wordt ook de milieuwetgeving gevolgd. Bijvoorbeeld in de vorm van een goede vloeistofdichte vloer met een ingebouwd filtersysteem. Zo wordt voorkomen dat er schadelijke stoffen uit de auto’s in de bodem kunnen lekken.

  Naast de autosloop, richten we ons ook op autodemontage. Daarbij worden goede auto-onderdelen gedemonteerd en klaar gemaakt voor verkoop. Ook dit draagt indirect bij aan een lagere milieubelasting. Door het toenemende gebruik van gebruikte auto-onderdelen zullen er namelijk minder nieuwe onderdelen hoeven te worden geproduceerd. Het aanbod kunt u vinden op de pagina over gebruikte auto-onderdelen.

  De belangrijkste milieutechnische verbeteringen van onze autosloperij:

  • eigen energieopwekking dankzij 100 zonnepanelen

  • energiebesparing dankzij ledverlichting

  • verlaging van schadelijke stoffen dankzij een elektrische heftruck

  • aardgasvrije verwarmingsinstallatie

  Dus mocht u een sloopauto willen verkopen vanuit Zoutkamp, dan kan dit met een gerust hart via ons bedrijf. Neem gerust even contact op via het bovenstaande formulier, telefonisch (0595 43 33 30) of per E-mail (logistiek@klaasboer.nl).

   

  autodemontage-groningen-sloopauto