autosloperij-sloopauto-groningen

Uw schade- of sloopauto verkopen in Zuidhorn?

Bent u woonachtig in Zuidhorn en in overweging om uw schade- of sloopauto te verkopen? Neem dan gerust even contact op met onze inkopers. We bieden een goede marktconforme prijs voor uw auto en kunnen het gratis bij u uit Zuidhorn ophalen. 

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

  Het verkopen van een sloopauto of auto met gebreken

  Wilt u een auto met schade of gebreken laten ophalen uit Zuidhorn? Maar eigenlijk ook nog een goede vergoeding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden namelijk goede marktconforme vergoedingen en kunnen daarnaast een auto gratis ophalen. Bijvoorbeeld uit Zuidhorn of een andere plaats in noord Nederland.

  Ook het vrijwaren van de auto kunnen we gratis voor u verzorgen. Dit kan tegenwoordig eenvoudig via een online systeem van het RDW.

   

  Ook niet-rijdende auto’s kunnen we ophalen

  Heeft u een auto in Zuidhorn dat niet meer kan rijden? Ook dan zouden we de sloopauto toch kunnen kopen. Dankzij de lieren op onze vrachtwagens kunnen de auto’s namelijk toch worden opgeladen. Wel moet de auto nog kunnen rollen. Lekke banden zijn geen probleem, maar velgen zonder banden kan helaas niet door ons worden opgeladen.

  Dus ook een auto die niet meer zelfstandig kan rijden, zou u aan ons kunnen verkopen. We gebruiken deze auto’s namelijk voor de demontage van nog goede onderdelen. Deze worden vervolgens verkocht in onze webshop met gebruikte auto-onderdelen. De auto’s met een mindere kwaliteit worden gebruikt voor metaalrecycling. Ofwel de vroegere autosloperij.

  Dus heeft u een sloopauto te koop? Bijvoorbeeld in Zuidhorn. Neem dan gerust even contact met ons op.

   

   

  autodemontage-groningen-sloopauto