gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Uw sloopauto verkopen in Zuidlaren?

Wilt u uw schade- of sloopauto verkopen vanuit Zuidlaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want ook in Zuidlaren kopen we geregeld schade- en sloopauto’s in. Onze chauffeurs komen vrijwel wekelijks in en rond Zuidlaren, zodat we vlot uw auto kunnen komen ophalen. Deze ophaalservice bieden we gratis aan. En ook voor de RDW vrijwaring berekenen we geen kosten.

Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  sloopauto-inkoop-groningen

   

  Hoe werkt het ophalen van mijn sloopauto?

  Na het overeenkomen van een prijs, zullen we uw gegevens toevoegen aan het systeem. Verder zal er een afspraak worden gemaakt over het moment wanneer we uw auto in Zuidlaren komen ophalen. De chauffeur belt een half uur voor zijn aankomst. Zo weet u bijna exact wanneer hij bij u in Zuidlaren aankomt.

  Wanneer de auto bij ons bedrijf aankomt, kan de auto worden gevrijwaard. Dit kan eenvoudig worden gedaan doordat we zijn aangesloten bij het online systeem van de RDW. Na het vrijwaren ontvangt u nog dezelfde dag per E-mail het vrijwaringsbewijs. Ook het aankoopbedrag wordt dezelfde werkdag nog naar u overgemaakt.

  Voor het vrijwaren hebben we bij voorkeur uw kentekenbewijs en de beide delen van de tenaamstellingscodes nodig. Mocht u één van deze zaken missen, dan kunnen we toch uw auto opkopen en vrijwaren.

   

  sloopauto-inkoop-ophalen

   

  Zijn jullie een autosloperij in Zuidlaren?

  Ons bedrijf staat niet in Zuidlaren maar we hebben het Drentse brinkdorp wel als werkgebied. We komen bijna wekelijks in de buurt waardoor we uw auto al op korte termijn vaak al binnen een paar dagen kunnen komen ophalen. Het ophaalmoment wordt uiteraard in overleg met u ingepland.

  Ook gebruikte auto-onderdelen kunnen we laten verzenden naar Zuidlaren. Dus ondanks dat we niet gevestigd zijn in Zuidlaren maar in Uithuizen (Noord Groningen), zouden we toch een geschikt autodemontagebedrijf voor u kunnen zijn.

  Uw voordelen:

  • Goede marktconforme prijs voor uw auto
  • Gratis ophaalservice
  • Gratis RDW vrijwaring
  • Al tientallen jaren een betrouwbare service

   

  tweedehands-auto-onderdelen-kopen

   

  Auto inkoop voor een duurzame verwerking

  De laatste jaren is er binnen Autodemontage Klaas Boer steeds meer de focus komen te liggen op een duurzame manier van werken. Wettelijke eisen werden al gevold maar tegenwoordig proberen we meer om het milieu zo min mogelijk te belasten.

  Zo wordt in ons bedrijfspand geen aardgas meer gebruikt. Ook wekken we zelf elektriciteit op dankzij diverse zonnepanelen. Verder wordt dankzij de vloeistofdichte vloer voorkomen dat vloeistoffen uit de auto’s in de bodem kunnen lopen. De vloeistoffen worden opgevangen door vetafscheiders in de vloer.

  Niet alleen het milieu heeft onze aandacht. Ook ergonomisch werken wordt steeds belangrijker. Bijvoorbeeld op het gebied van werkhouding, lichamelijke belasting, licht, lawaaireductie en ventilatie.

  Dus heeft u een schade-auto uit Zuidlaren aan ons verkocht? Dan kunt u er van uitgaan dat het milieuvriendelijk zal worden verwerkt.

   

  autodemontage-groningen-sloopauto