Autodemontage Klaas Boer Uithuizen doneert auto aan revalidatiecentrum Beatrixoord te Haren

 

Uithuizen – In het weekend van 9 januari is door vandalen de zogeheten ‘ergo-auto’ die eerder geleverd was door Klaas Boer door vandalen dusdanig vernield, dat het onverantwoord was om deze nog langer te gebruiken. Na contact met het Beatrixoord in Haren is er besloten een vervangende auto geheel kosteloos te plaatsen.

Het Beatrixoord te Haren gebruikt de ‘ergo-auto’ waarmee ergotherapeuten het voertuig kunnen gebruiken om cliënten te ondersteunen om dagelijkse handelingen weer uit te voeren. Veel cliënten hebben baat bij het leren van deze handelingen, zoals personen die moeten leren omgaan in een rolstoel of personen die hersenschade hebben opgelopen.

Autodemontage Klaas Boer die al ruim 35 jaar een gerenommeerd auto-demontagebedrijf in het noorden van Groningen, hoefde dan ook niet lang na te denken om de “oude” ‘ergo auto’ kosteloos te vervangen voor een andere.

“Normaal gesproken leveren wij oefenauto`s aan diverse brandweer, politie of ambulance korpsen, tegen een vergoeding voor het leveren van oefenauto`s. Zelfs defensie oefent met voertuigen van ons aldus Boer”