In Groningen geen rellen maar een speciale manier om met de frustraties om te gaan

 

Autodemontage Klaas Boer in Uithuizen, is in samenwerking met het radio programma Babbette op Noord een actie gestart. Luisteraars die in deze Corona periode gefrustreerd zijn mogen zich uitleven op een sloopauto.
De eerste winnares heeft afgelopen zaterdag al haar frustraties op een sloopauto uit kunnen leven.

Frustraties tijdens corona crisis uiten zich bij iedereen op een andere manier. Jannie en haar man Harke Westerdijk uit Veendam, runnen beide een bowling en ski centrum in Veendam en hebben noodgedwongen hun zaak moeten sluiten.
Genoeg reden om Jannie en Harke uit te nodigen bij Boer in Uithuizen. Onder begeleiding van Derk Boscher die namens Expeditie Grunn verslag deed van het geheel.

Gehuld in een overal en grote veiligheidsbril is de auto geheel total loss geslagen, Jannie gaf later aan dat het een echte aanrader is voor iedereen die in deze tijd het even niet meer ziet zitten. Gooi je frustraties er uit op een veilige en geheel Coronaproof.

 

Het geheel is ook Eva Jinek niet ontgaan, in de uitzending van 26 januari op RTL4. In Groningen geen rellen maar een speciale manier om met de frustraties om te gaan. “sla je frustratie er uit op een sloopauto”
Ben je gefrustreerd en wil je je graag eens uitleven op een auto? Meld je aan bij Radio Noord.

 

Bij Autodemontage Klaas Boer zijn ze al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het recyclen van auto`s en de wederverkoop van goede gebruikte auto-onderdelen. Jaarlijks worden er in Uithuizen ruim 4 duizend voertuigen gerecycled.