gebruikte-auto-onderdelen-bestellen

Wilt u een sloopauto verkopen vanuit Joure?

Heeft u een schade- of sloopauto te koop in Joure? Neem dan gerust even contact met ons op. We kunnen u een goed marktconform bod doen en de auto kan gratis bij u uit Joure worden opgehaald. Telefonisch, per E-mail of via het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvend bod ontvangen.

 

Ik vraag hier een vrijblijvend bod aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Zoals schade, gebreken of ontbrekende onderdelen.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  gebruikte-auto-onderdelen-kopen

   

  Hoe werkt het verkopen van mijn sloopauto?

  Nadat u een schade- of sloopauto heeft aangeboden, reageren we zo snel mogelijk met een aanbieding. Bent u tevreden met het bod, dan kunnen we uw gegevens noteren in ons systeem. Daarnaast wordt in overleg met u, een ophaalmoment afgesproken. Kunt u niet zelf aanwezig zijn bij het ophaalmoment? Ook dat is geen probleem. 

  Bij het ophalen zouden we graag de autosleutel, het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode ontvangen. Mocht u één van deze documenten missen, ook dan kunnen we de auto vrijwaren via de RDW. Wanneer de auto bij ons bedrijf aankomt, wordt het meteen gevrijwaard. U ontvangt vervolgens per E-mail het vrijwaringsbewijs en de Belastingdienst ontvangt automatisch bericht. Het aankoopbedrag wordt ook dezelfde dag nog naar u overgeboekt.

  In geheel noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) kopen we goedkope auto’s in. Dus ook uw auto in Joure is interessant voor ons. Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend bod.

   

  sloopauto-verkopen-onderdelen

   

  Minimaal 200,- euro per complete sloopauto

  Dankzij de huidige ijzerprijzen kunnen we in ieder geval 200,- euro bieden voor een complete schade- of sloopauto. Zelfs wanneer de auto (lichte) schade of kapotte onderdelen heeft. Om de auto te kunnen opladen op onze oprijwagens, dient de auto nog wel rolbaar te zijn. Lekke banden is echter geen probleem.

  Wanneer er waardevolle of grote onderdelen missen, kunnen we niet altijd het minimale bedrag bieden. Het minimale bod van van 200,- euro geldt voor complete auto’s. Maar ons bod kan ook hoger uitvallen. Met name bij zware en jonge auto’s.

  Voor het ophalen van uw auto uit Joure worden geen kosten berekend. Ook het vrijwaren wordt aangeboden als gratis service.