Het nieuwe jaar begonnen met een groter magazijn voor auto-onderdelen

 

Het “oude” jaar zijn we afgesloten met een aanpassing in ons beleid. Sinds jaar en dag konden bezoekers onze autosloperij bezoeken en zelf tussen demontageauto`s zoeken naar de juiste auto-onderdelen. Helaas hebben we dit aan moeten passen en kunnen klanten enkel nog auto-onderdelen vooraf bestellen en leveren wij de auto-onderdelen uit voorraad of worden de auto-onderdelen op bestelling voor de klant uitgebouwd.

Het uitbreiden van ons magazijn is hier een geweldige aanvulling op. De klant krijgt nu de mogelijkheid de auto-onderdelen vooraf te bestellen. Alle onderdelen die in het magazijn liggen, zijn direct zichtbaar op onze website en kunnen gemakkelijk online besteld worden en eventueel thuis bezorgd. Dagelijks worden er tientallen auto-onderdelen aan de voorraad toegevoegd.

Als universeel autodemontagebedrijf bieden wij auto-onderdelen aan van veel verschillende auto merken en types. Zoals merken als Volkswagen, Peugeot, Citroën, Opel en Alfa Romeo.

Voor de klanten die liever toch zelf tussen de schade of onderdelen auto`s struinen bieden we de mogelijkheid om samen met één van onze monteurs tussen de wisselende voorraad te lopen en de juiste auto-onderdelen uit te zoeken. Samen met onze monteur zullen de onderdelen dan uitgebouwd kunnen worden.

 

Kijkt u gerust eens in onze online voorraad via de webshop met tweedehands auto-onderdelen