Historische hoge vergoeding voor schade en sloopauto`s.

Waar normaal gesproken autodemontage-bedrijven en autosloperijen een gemiddeld bedrag van €150 per auto gaven. Beginnen de standaard prijzen voor schade en sloopauto`s nu bij gemiddeld €200.

Autodemontage Klaas Boer vind het enorm belangrijk om de klant een eerlijke prijs voor een schade of sloopauto te kunnen betalen. Bij Autodemontage Klaas Boer wordt hier een systeem voor gebruikt, die niet alleen kijkt naar de waarde van de grondstoffen, zoals oude metalen maar ook de waarde van de eventueel verkoopbare auto-onderdelen.

Zo is de gemiddelde inkoop waarde van bijvoorbeeld een Toyota Prius gemiddeld hoger door de grondstoffen die in de katalysator verwerkt zijn en is het een Mini R50 gemiddeld meer waard, dit komt voornamelijk door de vraag naar goede gebruikte auto-onderdelen.

De stijging van prijzen brengt ook een keerzijde met zich mee. In september 2021 schreef de nieuwspagina van het RTL Nieuws over de diefstal van katalysatoren. Dieven hadden het voornamelijk voorzien op katalysatoren van de bekende en veel verkochte Toyota Prius. Ook zien we dat koper diefstal veel voorkomt, denk hierbij aan koper dat gebruikt wordt bij spoorwegen. Maar ook directe diefstal bij recycle bedrijven.

Bij Autodemontage Klaas Boer zorgen we altijd dat de klant een hoge vergoeding voor de auto krijgt en dat een schade en sloopauto duurzaam gerecycled zal worden. We scheiden alle vloeistoffen, alle metalen en eventueel goede gebruikte auto-onderdelen worden ingeboekt en zijn vervolgens te bestellen uit onze webshop. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om ter plaatse samen met één van onze monteurs onderdelen uit te bouwen.

 

Autodemontage Klaas Boer! al ruim 40 jaar een bedrijf waar demontage van schade en sloopauto`s op een vakkundige wijze geschied. Ook is de verkoop van goed gebruikte auto-onderdelen een belangrijke tak binnen het bedrijf geworden. Vroeger een autosloperij en tegenwoordig worden er recyclingpercentage`s behaald van ruim 90%.

Wij kopen auto`s in bij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. In de provincie Groningen, Drenthe en Friesland halen wij wekelijks een tussen de 60 en 100 auto`s op. Sommige voor de recycling en sommige voor de verkoop. Benieuwd wat Autodemontage Klaas Boer voor u kan betekenen? Kom gerust eens langs en maak een praatje met één van onze medewerkers.

Op dit moment kopen wij auto`s in de onderstaande provincies:

Auto inkoop Groningen

Auto inkoop Friesland

Auto inkoop Drenthe