Historische hoge vergoeding voor schade- en sloopauto’s.

Waar normaal gesproken autodemontagebedrijven en autosloperijen een gemiddeld bedrag van € 150,- per auto gaven. Beginnen de standaardprijzen voor schade en sloopauto`s momenteel gemiddeld bij € 200,-.

Autodemontage Klaas Boer vind het enorm belangrijk om de klant een eerlijke prijs voor een schade of sloopauto te kunnen betalen. Bij Autodemontage Klaas Boer wordt hier een systeem voor gebruikt, die niet alleen kijkt naar de waarde van de grondstoffen, zoals oude metalen maar ook de waarde van de eventueel verkoopbare auto-onderdelen.

 

 

Zo is de gemiddelde inkoop waarde van bijvoorbeeld een Toyota Prius gemiddeld hoger door de grondstoffen die in de katalysator verwerkt zijn en is het een Mini R50 gemiddeld meer waard, dit komt voornamelijk door de vraag naar goede gebruikte auto-onderdelen.

De stijging van prijzen brengt ook een keerzijde met zich mee. In september 2021 schreef de nieuwspagina van het RTL Nieuws over de diefstal van katalysatoren. Dieven richten zich voornamelijk op katalysatoren van de bekende en veel verkochte Toyota Prius. En ook diefstal van koper komt op grote schaal voor. Zoals op bouwterreinen, bij recyclebedrijven, in sloopwoningen en bij de spoorwegen.

 

Ons bedrijf

Bij Autodemontage Klaas Boer zorgen we altijd dat de klant een goede marktconforme vergoeding voor de auto krijgt en dat een sloopauto duurzaam gerecycled zal worden. We scheiden alle vloeistoffen, alle metalen en eventueel goede gebruikte auto-onderdelen worden te koop aangeboden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om ter plaatse samen met één van onze monteurs onderdelen uit te bouwen.

Wij kopen auto`s in bij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. In de provincie Groningen, Drenthe en Friesland halen wij wekelijks 40 tot 60 auto`s op. Sommige voor de recycling en sommige voor de verkoop. Benieuwd wat Autodemontage Klaas Boer voor u kan betekenen? Kom gerust eens langs en maak een praatje met één van onze medewerkers.

Op dit moment kopen wij auto`s in de onderstaande provincies:

Auto inkoop Groningen

Auto inkoop Friesland

Auto inkoop Drenthe